Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 18:33 Yorum: 0

TESK Başkanı Palandöken: “AP tarihi hata yaptı”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Avrupa Parlamentosunun kararının Avrupa Birliği'ne bir şey kazandırmayacağını vurgulayarak, "AP tarihi hata yaptı"...

TESK Başkanı Palandöken: “AP tarihi hata yaptı”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Avrupa Parlamentosunun kararının Avrupa Birliği'ne bir şey kazandırmayacağını vurgulayarak, "AP tarihi hata yaptı" dedi.

TESK Genel Başkanı Palandöken, Avrupa Parlamentosunda müzakerelerin durdurulmasına ilişkin verilen kararın Avrupa Birliği'ne bir şey kazandırmayacağını vurgulayarak, "AP tarihi bir hata yaptı. AP'nin kararı Avrupa Birliği'ne bir şey kazandırmaz. Avrupa Birliğinin temel kurucu değerleri olan demokrasi ve hukuk devleti ilkelerini savunan Türkiye varlığına kasteden terörist örgütlerle mücadelesinde bir kez daha bu kararla yalnız bırakılmıştır. Ülkemiz müzakere sürecinde müktesebat uyumunu kendisine en önemli kazanım olarak görmüş ve AB'nin kurucu değerlerini iç hukuka aktarmıştır. AP bu kararı ile önemli bir aday ülkeyi kaybetmeyi göze almıştır. Ülkemiz dün olduğu gibi yarın da demokratik, çağdaş hukuk devleti olma yolunda kararlı yürüyüşüne devam edecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber