Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2016 - 09:53 Yorum: 0

TESK Genel Başkanı Palandöken: “Omuz omuza verip terörü yeneceğiz”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Bu patlamalar ülkemizin birliğine ve dirliğine yapılmıştır. Kardeşliğimizi...

TESK Genel Başkanı Palandöken: “Omuz omuza verip terörü yeneceğiz”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Bu patlamalar ülkemizin birliğine ve dirliğine yapılmıştır. Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyen hainler pişman olacak. İnadına omuz omuza vererek ülkemizi birlikte yükselteceğiz" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, İstanbul'da meydana gelen 29 kişinin şehit olduğu ve 166 kişinin yaralandığı menfur terör saldırısıyla ilgili açıklama yayımladı. Açıklamasında, terörün insanlık suçu olduğuna vurgu yapan Palandöken, "Terör dünyanın neresinde ve nasıl olursa olsun insanlık suçudur. İnsanlık suçu işleyenler er veya geç cezasını çekecektir. Türkiye Cumhuriyeti birlikte terörün her türlüsünün üstesinden gelecek güçtedir. Ülke olarak teröre karşı sergilenen milli duruşu ve verilen kararlı mücadeleyi destekliyoruz. İnsanın ve insanlığın en büyük görevi insanı yaşatmaktır. Bu eylemleri yapanlar insanlıktan nasiplerini almamış canilerdir. Bu patlamalar ülkemizin birliğine ve dirliğine yapılmıştır. Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyen hainler pişman olacak. İnadına omuz omuza vererek ülkemizi birlikte yükselteceğiz" açıklamalarında bulundu.

"Bundan sonra da başaramayacaklar"

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe sahip çıkılarak, masum insanların canlarına kasteden teröristlerin mutlaka yok edileceğinin altını çizen Palandöken, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne en önemlisi kardeşliğimize göz diken vatan hainlerine ve tüm düşmanlara karşı dik durup bunları bertaraf edeceğiz. 15 Temmuz'da ve sonrasında silah ve her türlü ekonomik saldırı ile birliğimizi, kardeşliğimizi bozamayan vatan hainleri şimdi ise kalleş terör eylemleri ile masum insanlara, askerimize ve polisimize saldırmaktadırlar. Ancak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başaramayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti unutulmamalı ki ilelebet ve ebediyen yaşayacaktır. Teröristler ise devletimizin ve hükümetimizin kararlı adımları, milletimizin kardeşliği ile yok olacaklardır. Şehitlerimizin kanları hiçbir zaman yerde kalmayacaktır. "Terör ya bitecek ya bitecek." Kökleri kazınıncaya kadar vatan hainleri ile mücadeleye devam edilecek. Bu vesile ile İstanbul'da hain saldırıda şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber