Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ekim 2017 - 19:33 Yorum: 0

TESKİ altyapı sorunlarını çözüyor

Saray İlçesinin kırsal mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları hızla devam ediyor.

TESKİ altyapı sorunlarını çözüyor

Saray İlçesinin kırsal mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları hızla devam ediyor. TESKİ'nin Saray İlçesi sınırları içinde yaptığı çalışmalar kapsamında Çayla, Çukuryurt ve Göçerler Mahallelerinin altyapı sorunları çözülüyor.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, yatırım yapılan mahallelerde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi ve onların görüşlerini dinledi ve yapılan çalışmaları mahalle halkıyla beraber yerinde inceledi.

Genel Müdür Başa, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "8 Nisan 2017 tarihinde temel atma töreninin yapılmasıyla birlikte başlanılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Neredeyse sona gelindi. Çayla Mahallesinde yeni yapılaşma olan bölgelere içme suyu altyapısı hizmeti götürüldü. Toplam 6 bin 622 metre içme suyu hattı imalatı yapıldı. Ayrıca 6 bin 200 metre kanalizasyon hattı yapıldı. Çayla Mahallesinin hem içme suyu hem kanalizasyon altyapısını çözmüş olduk. Göçerler Mahallesinde 11 bin metre kanalizasyon hattı imalatı yapıldı. 1 adet atıksu terfi merkezi inşaatımız devam etmektedir. Çukuryurt Mahallesinde de 8 bin 500 metre kanalizasyon hattı imalatı yapıldı. Bölgeye yapılacak olan Doğal Atıksu Arıtma Tesisi inşaatımız hızla devam ediyor. Atıksular doğal atıksu arıtma tesisinde arıtılarak standartlara uygun bir şekilde doğaya deşarj edilecektir. Yaptığımız çalışmalar sırasında ve sonrasında çevrenin korunmasına oldukça önem veriyoruz. Yapılan tüm yatırımların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İncelemeler sırasında Genel Müdür Başa'ya eşlik eden mahalle halkı da TESKİ'nin yatırımlarından çok memnun olduklarını dile getirerek, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve tüm TESKİ çalışanlarına teşekkür ettiler.

TESKİ altyapı sorunlarını çözüyor

TESKİ altyapı sorunlarını çözüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber