Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 17:58 Yorum: 0

TESKİ içme suyu depolarını dezenfekte ediyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü, sorumluluk alanında bulunan içme suyu depolarının temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine...

TESKİ içme suyu depolarını dezenfekte ediyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü, sorumluluk alanında bulunan içme suyu depolarının temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor.

TESKİ'den yapılan açıklamada, Birinci Etap çalışmaları kapsamında, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy ilçelerinin tüm mahallelerinde bulunan içme suyu depolarının temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Su ve Kanal İşletme Dairesi personelinden oluşan güçlü bir ekiple çalışmalara başlanıldığı ifade edilen açıklamada, "Temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları, yapılan program dahilinde periyodik olarak devam edecektir. Birinci Etapta tamamlanan ilçelerden sonra İkinci Etap etap olarak diğer ilçelerde bulunan içme suyu depoları da temizlik ve dezenfeksiyon işleminden geçirilecektir. Yapılan tüm bu çalışmalar gösteriyor ki, TESKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına hızla devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

TESKİ içme suyu depolarını dezenfekte ediyor

TESKİ içme suyu depolarını dezenfekte ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber