Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 12:43 Yorum: 0

Teslim olan teröristin yeni görüntüsü ortaya çıktı

Şırnak'ın Gabar Dağı'ndaki 4 alanın özel güvenlik bölgesi ilan edilmesinin ardından başlatılan operasyonda yaralı olarak güvenlik güçlerine teslim...

Teslim olan teröristin yeni görüntüsü ortaya çıktı

Şırnak'ın Gabar Dağı'ndaki 4 alanın özel güvenlik bölgesi ilan edilmesinin ardından başlatılan operasyonda yaralı olarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristin yeni görüntüsü ortaya çıktı. Terörist erzak için toplandıklarını belirtti. 3 gündür devam eden operasyonda toplam 8 terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın Gabar Dağı'ndaki 4 alanın 3 Temmuz'dan itibaren özel güvenlik bölgesi ilan edilmesinin ardından başlatılan Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi 2018-2 operasyonu aralıksız devam ediyor. Toplam 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, yaralı olarak teslim olan teröristin yeni görüntüsü ortaya çıktı. Midyat nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen S.Y. adlı terörist, erzak için toplandıklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber