Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Şubat 2017 - 15:53 Yorum: 0

TESOB Başkanı Kara "KOSGEB’in adını kullanan kredi dolandırıcılarına inanmayın”

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, KOSGEB tarafından uygulanan devlet destekleri konusunda yardımcı olacağını söyleyerek...

TESOB Başkanı Kara 'KOSGEB’in adını kullanan kredi dolandırıcılarına inanmayın”

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, KOSGEB tarafından uygulanan devlet destekleri konusunda yardımcı olacağını söyleyerek dolandırıcılık yapanlara karşı esnaf ve sanatkârları uyararak "KOSGEB'in tüm kredi başvuru işlemleri ücretsizdir. Bu konuda sizden para talep edenlere kesinlikle inanmayın" dedi.

TESOB Başkanı Kara, KOSGEB kanalıyla devletin uyguladığı kredi desteklerinden yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkârları dolandırıcılara karşı uyardı. Birçok esnafın bu konuda kendilerine şikâyette bulunduğunu belirten Başkan Kara, "Telefonla veya kısa mesajla esnaf ve sanatkârlarımıza ulaşan dolandırıcılar, KOSGEB'in kredi desteklerinden yararlanmak için gerekli belgeleri hazırlayabileceklerini söylüyor. 500 - 700 lira aralığında bir fiyata başvuru dosyasında bulunması gereken evrakları hazırlayarak size gönderecekleri vaadinde bulunuyorlar. Bazı dolandırıcılar ise daha da ileri giderek, kredinin çıkması için aracı olabileceklerini ileri sürerek, daha fazla miktarda para istiyor. Esnaf ve sanatkârlarımız, bu tür vaatlerle kendilerini arayanlara kesinlikle inanmamalıdır. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen esnaf ve sanatkârlarımız, KOSGEB'in internet sitesinden, KOSGEB uzmanlarından veya TESOB'dan bilgi alabilirler. Bu kurumlar dışında kendilerine telefonla ulaşan kişi ve kuruluşlara kesinlikle kanmasınlar. Zor ekonomik koşullar altında ayakta kalmaya çalışan esnafımızı dolandırmaya çalışanlara karşı her türlü mücadeleyi veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber