Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Katar: “(İsrail-Hamas müzakereleri) Herhangi bir başarı ilan etmek için hen...16:58 ’Muratpaşa ittifakı’ büyüyor16:58 Başkan Büyükkılıç’tan su fiyatlarında "yüzde 30 indirim" daha16:56 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Futbolcularla ilgili herhangi bir soruşturma sö...16:55 Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol Kayseri Birinciliği tamamlandı16:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart öncesi...16:54 ERÜ’de “Toplumda Sosyolojik Gelişmeler” konulu toplantı düzenlendi16:53 18 Mart Şehitleri Anadolu Üniversitesinde de anıldı16:52 Irak’ta sel felaketi: 2 ölü16:51 Trafikte bekleyenler için gösteri yaparak gündem olmuşlardı: Murat Kurum’a...16:50 Bilecik’te amatör spor kulüplerine 3 milyon 415 bin 416 TL’lik malzeme yard...16:49 Hakkari-Çukurca karayolu çığlardan temizlendi16:49 Bağımsız İBB Başkan adayı Mirhat Tekin Brusk’un hayat hikayesi ve bazı proj...16:49 İznik’ten çalınan koyunlar Yenişehir’de bulundu16:49 Voleybol Bölgesel Lig maçları Denizli’de başlıyor16:48 Başakşehir’in dördüncü kapalı pazarı hizmete açıldı16:48 ‘Huzur İçin Erzincan’ projesinin üçüncü toplantısı yapıldı16:46 Ankara’da yakalanan zehir tacirlerinin çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya ç...16:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bizim siyaset geleneğimizde beklentiler karşılanmay...16:45 Yaralı halde bulunan yaralı baykuş yavrusu tedavi altına alındı
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2017 - 15:13 Yorum: 0

Tevfik Fikret, mezarı başında anıldı

Galatasaray ve Türk Edebiyatı'nın önemli isimlerinden Tevfik Fikret, ölümünün 102. yıl dönümünde Aşiyan'daki mezarı başında anıldı.

Tevfik Fikret, mezarı başında anıldı

Galatasaray ve Türk Edebiyatı'nın önemli isimlerinden Tevfik Fikret, ölümünün 102. yıl dönümünde Aşiyan'daki mezarı başında anıldı.

Tevfik Fikret için ölümünün 102. yılında Aşiyan'daki mezarı başında Galatasaraylılar Derneği tarafından anma töreni gerçekleşti. Saygı duruşunun ardından Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Bengiserp yaptığı konuşmada, "Tevfik Fikret, bizim için, Galatasaray için çok kıymetli bir şahsiyet. Edebi değeri ve yaptıklarıyla Türk halkına mal olmuş bir değer. Galatasaray'ı lisede görev yaptığı dönemde neredeyse tamamen değiştiriyor. Tüm yenilikleri yaparak okulu çok önemli bir değişime getiriyor. O dönemler yaktığı ateş bugünlere kadar geliyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Devrim ruhunu Tevfik Fikret'ten öğrendim" dediği bir kişilik Tevfik Fikret. Galatasaray'ın sahip olduğu kültürün çok önemli taşlarından biri. 1900'lerde bugün bile sorgulanan değişimleri ve devrimleri yapma cesaretini göstermiştir" diye konuştu.

Tevfik Fikret, mezarı başında anıldı

Tevfik Fikret, mezarı başında anıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber