Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Eylül 2016 - 15:38 Yorum: 0

Tezgahlarda palamut bereketi

Av yasağının 1 Eylül'de kalkmasının hemen ardından beklenen palamut bolluğu başladı.

Tezgahlarda palamut bereketi

Av yasağının 1 Eylül'de kalkmasının hemen ardından beklenen palamut bolluğu başladı. Palamut'un çok ve fiyatların ucuz olması hem vatandaşın hemde balıkçıların yüzünü güldürüyor.

Eylül ayında av yasağının bitmesiyle birlikte denize açılan balıkçıların ağlarına bu yıl bol miktarda palamut takılması hem balıkçıların hemde vatandaşların yüzünü güldürüyor. Palamutun ardından hamsinin de bol ve ucuz olması balıkçılarla birlikte Balıkesirlileri sevindirirken balıkçı Orhan Yıldız "Bu yıl balık yılı olacak, bereketli ve ucuz bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Palamut ve hamsi 10, sardalye 8, Barbun ve Tekir 20 lira fiyatlar daha da düşebilir. Balık almak için tezgâha gelen müşterilerimiz palamut ve hamsi arasında kalıyor ama iriliğinden dolayı büyük balık yemek isteyenler palamutu tercih ediyorlar" dedi.

Tezgahlarda palamut bereketi

Tezgahlarda palamut bereketi

Tezgahlarda palamut bereketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber