Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Spor 22 Ocak 2019 - 13:53 Yorum: 0

TFF Grassroots C Antrenör Kursu Mersin’de başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) işbirliğinde organize edilen "TFF Grassroots C Antrenör Kursu" Mersin'de...

TFF Grassroots C Antrenör Kursu Mersin’de başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) işbirliğinde organize edilen "TFF Grassroots C Antrenör Kursu" Mersin'de başladı.

TFF Eğitim Dairesinde görevli 2 eğitmenin eğitim verdiği kursta 30 kursiyer teknik direktörlüğe ilk adımı atmış oldu. Organizasyonun Mersin ayağını yürüten TÜFAD Mersin Şubesi kursa, "Yaşayan ve hayatta olmayan değerlerimize sahip çıkıyoruz" sloganıyla geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, Tarsus sporuna büyük katkılarda bulunan Yıldırımspor'un Başkanı Niyazi Oksal'ın ismini verdi.

31 Ocak tarihine kadar Macit Özcan Spor Kompleksi'nde devam edecek olan kursta, TFF Eğitim Dairesi personeli Atilla Yüce ve Osman Öngel, 30 kursiyere eğitim verecek. Yüce ve Öngel'in yardımcılığını ise Tarkan Özyılmaz yapacak. Kursu başarı ile tamamlayacak olan kursiyerler C diplomasını alarak, teknik direktörlüğe ilk adımını atmış olacak.

Kursun açılışını Başkan Kocamaz yaptı

Oldukça yoğun katılımın gerçekleştiği kursun açılışını, Macit Özcan Spor Tesisleri'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaparken, açılışa Mersin ve Tarsus spor camiasından çok sayıda spor adamı katıldı. Açılışın ardından Mersin TÜFAD Başkanı Mesut Bilir, kursa ve kent sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Kocamaz'a plaket ve forma hediye etti.

Kursa ilginin çok fazla olduğunu söyleyen Mesut Bilir, "Bu sene düzenlenen ve C diploması için başvuranların sayısı çok yoğundu. Genel merkezimizin belirlediği 30 kişi, 21 Ocak tarihi itibari ile kursa başladılar. Ben tüm kursiyerlerimize bu doğrultuda başarı temenni ediyorum. Ayrıca "Yaşayan ve hayatta olmayan değerlerimize sahip çıkıyoruz" sloganıyla kursumuzun ismini geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Tarsus sporunun mihenk taşlarından Niyazi Oksal'ın ismini koyduk ve bundan da çok mutlu olduk" dedi.

Teknik adamlığa ilk adımı atacaklar

Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlerin teknik direktörlüğe ilk adımı atacaklarını kaydeden Bilir, "Kursumuzda TFF Eğitim Dairesinde görevli 2 tecrübeli eğitmenimiz olan Atilla Yüce ve Osman Öngel saha ve derslikte olmak üzere ders verecek. Kursiyerlerimiz kurs boyunca "futbolun prensipleri, teknik, taktik, antrenman bilgisi, periyotlama, maç gözlem ve analizi, beceri, kalecilik

ve öğrenme-öğretme yöntemleri" konu başlıkları altında eğitim alacaklar. Öğleden önce ve öğle sonrası periyotlar halinde devam edecek olan kursumuz 10 gün sürecek ve kurs sonunda başarılı olan arkadaşlarımız diplomalarını alarak, teknik direktörlüğe ilk adımı atmış olacaklar" diye konuştu.

Kurs boyunca maddi ve manevi olarak tüm imkanlarını seferber eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür eden Bilir, "Başkanımız Kocamaz, kurs boyunca antrenman sahası, malzeme ve ekipman olarak Macit Özcan Spor Tesislerini TÜFAD Mersin Şubemize tahsis etti. Hem maddi hem de manevi olarak yanımızda olan ve Mersin sporunun gelişmesi için elinden gelen tüm gayreti gösteren Başkan Kocamaz, bizi kurs boyunca büyük bir yükün altından da kurtarmış oldu. Kendisine Mersin sporu ve TÜFAD Şubemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

TFF Grassroots C Antrenör Kursu Mersin’de başladı

TFF Grassroots C Antrenör Kursu Mersin’de başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber