Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Mart 2017 - 11:38 Yorum: 0

TFF’den Antalyalı futbol severlere teşekkür etti.

A Milli Takımımızın, Finlandiya ile oynadığı ve 2-0 galip geldiği 2018 FIFA Dünya Kupası eleme grubu beşinci maçında Antalya Stadyumu'nu dolduran tüm...

TFF’den Antalyalı futbol severlere teşekkür etti.

A Milli Takımımızın, Finlandiya ile oynadığı ve 2-0 galip geldiği 2018 FIFA Dünya Kupası eleme grubu beşinci maçında Antalya Stadyumu'nu dolduran tüm futbolseverlere teşekkür etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Bir kez daha mükemmel bir ev sahipliğiyle bizleri ağırlayan Antalya şehrimiz, Milli Takımımızın başarıya ulaşmasında itici bir güç olmuştur. Bu önemli maçta da A Milli Takımımızın yanında olan Antalya halkına bir kez daha şükranlarımızı sunar, başta Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve tüm resmi makamlara, Antalyaspor kulübü, tüm ilgili spor kurum ve kuruluşları ile taraftar derneklerine tüm destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber