Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Kasım 2014 - 12:53 Yorum: 0

TGC Kadın Komisyonundan, Vali Öz'e ziyaret

Öz: "Trabzon'da kadın gazetecilerin sayıca fazla olması, Karadeniz kadınının gücünü gösteriyor"

TGC Kadın Komisyonundan, Vali Öz'e ziyaret

TRABZON (AA) - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Kadın Komisyonu Başkanı İpek Cansel Kıyak ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.

Öz, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'da kadın gazetecilerin sayıca fazla olmasının, Karadeniz kadınının gücünü gösterdiğini söyledi.

Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basının önemli olduğunu belirten Öz, "Basın önemli ama yerel basın daha da önemli. Hem doğru haber alma imkanının sağlanması hem de yerelde ve merkezi yönetimlerde açık, şeffaf ve hesap verebilirlik açısından basının rolü çok büyük" dedi.

Öz, basın alanında kadınların sayıca fazla olmasının daha doğru, titiz ve hassas bir çalışma alışkanlığını ortaya koyacağını ifade ederek, "Trabzon'un buna ihtiyacı var. Basında güzel bir kadro oluştu. Trabzon'un basın gücünü biliyoruz. Kadınların bu alanda daha fazla yer alması bu güce güç katacaktır. Bu komisyonu birlikte hareket etme açısından da önemli buluyorum" diye konuştu.

Kıyak da komisyonun çalışmaları hakkında Vali Öz'e bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber