Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”
Türkiye 24 Şubat 2018 - 00:58 Yorum: 0

TGF’den Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 56. Başkanlar konseyi Toplantısı Osmaniye'de yapıldı.

TGF’den Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 56. Başkanlar konseyi Toplantısı Osmaniye'de yapıldı. Toplantı için Osmaniye'ye gelen TGF üyelerinden oluşan bir otobüs dolusu heyet, Hatay7ın Hassa ilçesine giderek Mehmetçiğe ve görev yapan basın mensuplarına destek verdiler.

Osmaniye'den otobüs ile Hassa ilçesine giden TGF Heyeti, toplanma noktasında görev yapan Mehmetçik ve basın mensupları ile buluştu. Burada bir açıklama yapan TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, "Federasyonumuzun 56. Başkanlar konseyi Toplantısı için Osmaniye'de bulunuyorduk. Ancak ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve TSK'nın gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'na desek vermek için buruya geldik. Amacımız Mehmetçiğimize ve burada görev yapan basın mensubu meslektaşlarımıza destek vermektir. TGF olarak devletimizin Zeytin dalı Harekatı'nı sonuna kadar destekliyoruz. Bizler basın mensupları olarak devletimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Bu uğurda canımız da kanımız da vatanımıza feda olsun. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun. Biz bu harekatın Afrin ile sınırlı kalmamasını, ülkemizi tehdit eden unsurların tamamen temizlenmesi için sonuna kadar bu harekatın devam ettirilmesini destekliyoruz" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin oluşturduğu sınıra yakın bölgedeki toplantı noktasında görev yapan askerler ve basın mensupları ile de kucaklaşan TGF Heyeti, onlara başarılar diledi.

Daha sonra Hassa Belediyesi'ni de ziyaret eden TGF Heyeti, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel'den durum ile ilgili bilgi aldı. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ziyaretin anısına Demirel7e plaket takdim etti. Ziyaret için teşekkür eden Belediye başkanı Demirel de Karaca'ya belediyenin plaketini takdim etti.

TGF’den Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

TGF’den Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber