Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 11 Mayıs 2016 - 16:08 Yorum: 0

THY, Ordu-giresun Havalimanında Sefer Sayılarını Artırdı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun havalimanının Türkiye'nin doluluk oranı en yüksek havaalanlarından biri...

THY, Ordu-giresun Havalimanında Sefer Sayılarını Artırdı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun havalimanının Türkiye'nin doluluk oranı en yüksek havaalanlarından biri haline geldiğini söyledi.

TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, THY'nin Ordu-Giresun havalimanına sefer sayılarını artırdığını belirterek, "Geçen günlerde gündeme getirdiğimiz ek sefer konusunda Türk Hava Yollarının çözüm odaklı yaklaşımı bizi son derece memnun etmiştir. Buna göre, Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul Atatürk havaalanından Ordu-Giresun havalimanına yaptığı uçuş sayılarını Haziran ayı ile günde iki sefere çıkaracağı öğrenilmiştir. Haftanın yedi günü, günde tek sefer ile İstanbul Atatürk Havalimanından Ordu-Giresun Havalimanına uçan THY'nin 1 Haziran 2016 tarihinden itibaren Atatürk Havaalanından 00.50'de, Ordu-Giresun Havaalanından kalkış ise saat 04:50 olarak karşılıklı uçacağı açıklandı. İlimiz ve bölgemizin menfaatleri doğrultusunda ifade ettiğimiz Türk Hava Yollarının sefer sayılarının yetersiz oluşu ve THY Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz İlker Aycı Beyin konuya çözüm odaklı yaklaşım beklentilerimiz karşılıksız kalmamıştır" dedi.

TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, 200 bin Giresunlu ve Ordulunun yaşadığı Bursa'ya da Ordu-Giresun havaalanından direkt uçuş talep ettiklerini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber