Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 15:18 Yorum: 0

THY uçağına ‘Nazilli’ ismi verildi

Nazili Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın bir hayali daha gerçek oldu.

THY uçağına ‘Nazilli’ ismi verildi

Nazili Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın bir hayali daha gerçek oldu.

2009 yılında seçilmesi halinde vaatleri arasında yer alan Nazilli'yi Marka Kent yapma projesini adım adım gerçekleştiren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçtiğimiz 21 Martta gerçekleştirilen 8. Nazilli Uluslararası Nevruz Şenliklerinde yaptığı açıklama ile mutluluğunu dile getiren Başkan Alıcık, "Nazilli'yi marka şehir yapma sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz. Nazilli ismi artık Türk Hava Yollarımıza ait bir uçağımızla göklerde de yer alacak" dedi.

2009 yılından bu yana hayata geçirdikleri projelerle Türkiye'de birçok ilki gerçekleştiren Haluk Alıcık, ilçenin ismini bir uçağa verdirmeyi başararak Aydın'da bir ilki daha gerçekleştirdi. Başkan Alıcık, uzun süredir Ankara'da yaptığı ziyaretler ve girişimler sonucunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın onayını alarak Türk Hava Yollarına ait Anadolu Jet Airbus 304 tipi yolcu uçağına "Nazilli" isminin verilmesini sağladı. Bakan Arslan'a teşekkürlerini ileten Başkan Alıcık, "Öncelikle Sayın Bakanımız Ahmet Arslan'a çok teşekkür ediyorum. Artık Nazilli ismi taşıyan bir uçağımız var. İsmimizi taşıyan bu uçak sayesinde yurt içinde ve yurt dışında ki her seferde tanınacağız. Bu, marka şehir olma yolunda bize büyük katkı sağlayacaktır. Yurt içi ve yurt dışında markamızı taşıyan otobüslerimizin gittiği her yerde de ismimiz artık biliniyor. Nazilli ismi artık göklerde de yer alacak" dedi.

Sosyal medyada da büyük ses getiren Nazilli ismini taşıyan uçak, paylaşımlarla her geçen gün beğenme sayısını artırmaya devam ediyor.

THY uçağına ‘Nazilli’ ismi verildi

THY uçağına ‘Nazilli’ ismi verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber