Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Eylül 2020 - 19:33 Yorum: 0

THY’den Azerbaycan açıklaması

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Azerbaycan'a olan uçuşların planlandığı gibi devam ettiğini belirterek "Uçuşlarımızın iptal edildiğine...

THY’den Azerbaycan açıklaması

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Azerbaycan'a olan uçuşların planlandığı gibi devam ettiğini belirterek "Uçuşlarımızın iptal edildiğine dair paylaşılan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.

Türk Hava Yollarından durdurulduğu yönünde iddialar ortaya atılan Azerbaycan uçuşları hakkında açıklama geldi. Açıklamayı Türk Hava Yolları adına THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptı. Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Dost ve kardeş ülke, can Azerbaycan'a olan uçuşlarımız planlandığı şekilde devam etmektedir. Bazı sosyal medya kanallarında, uçuşlarımızın iptal edildiğine dair paylaşılan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber