Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Nisan 2014 - 19:43 Yorum: 0

THY'den ''İznik'' uçağı

İznik'te yaşayan bir kişinin Türk Hava Yolları yönetimine yazdığı mektubun ardından yeni alınan bir uçağa 'İznik' adının verildiği bildirildi

THY'den ''İznik'' uçağı

BURSA (AA) -  İznik'te yaşayan bir kişinin Türk Hava Yolları yönetimine yazdığı mektubun ardından yeni alınan bir uçağa 'İznik' adının verildiği bildirildi.

Bir alışveriş merkezinin müdürü Orçun Yücel, şubat ayında THY yönetimine gönderdiği mektubunda ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bir uçağa İznik adının verilmesi talebinde bulundu.

Yönetime sunulan talebin kabul edilmesi üzerine yeni alınan Boing 737 tipi B737 TC-JHZ sefer sayılı yolcu uçağına 'İznik' ismi verildi.

AA muhabiriyle mutluluğunu paylaşan Orçun Yücel, turizm özelliğiyle bilinen İznik'e bir nebze de olsa katkıda bulunduğu için çok sevindiğini belirterek, ''Benim için bir sürpriz oldu, emeği geçenlere teşekkür ederim'' dedi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber