Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Kasım 2017 - 22:28 Yorum: 0

THY’den Öğretmenler Günü’ne özel indirim

Türk Hava Yolları (THY), 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 31 Mart tarihine kadar iç hat seferlerde seyahat edecek öğretmenler ve ailelerine yüzde...

THY’den Öğretmenler Günü’ne özel indirim

Türk Hava Yolları (THY), 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 31 Mart tarihine kadar iç hat seferlerde seyahat edecek öğretmenler ve ailelerine yüzde 25 indirim yapılacağını açıkladı.

THY, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel öğretmenlere yönelik uygulanacak kampanyayı resmi internet sitesinden duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Öğretmenlerimiz ve onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat seferlerimizde yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü bugünden kutluyoruz. İç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri aileleriyle birlikte faydalanabiliyorlar. Biletleme dönemi: 20 Kasım 2017-24 Mart 2018, Seyahat dönemi: 20 Kasım 2017-31 Mart 2018."

Aile bireyleri de uygulamadan faydalanabilecek

İç hat seferlerinde uygulanacak kampanyadan öğretmenlerin yanı sıra aile bireylerinin de faydalanacağı belirtilen açıklamada, "İç hat öğretmen indirimi Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet iç hat seferleri (aktarmalı seferler dahil) ile Türk Hava Yolları Hopa ve Anadolu Jet Ercan seferlerinde uygulanacaktır. Codeshare (ortak) uçuşlarda, Türk Hava Yolları Kıbrıs Ercan seferlerinde, açık biletlerde ve promosyon sınıflarında iç hat öğretmen indirimi geçerli değildir. İç hat öğretmen indirimi sadece Türk Hava Yolları satış ofislerinde düzenlenen biletlerde geçerlidir. Kampanya tarihinden önce ilgili seyahat dönemi için rezervasyon yaptırmış yolcularımız da indirimden faydalanabilirler. İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabilir. Çift soyadına sahip yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını girerek indirimden yararlanabilirler. Yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret kullanılacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber