Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 19 Ağustos 2016 - 11:28 Yorum: 0

TİKA’dan Tacikistan Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Merkezi’ne destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Merkezi'ne teknik...

TİKA’dan Tacikistan Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Merkezi’ne destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Merkezi'ne teknik donanım desteğinde bulunuldu.

TİKA, Tacikistan'da gerçekleştirdiği projelere yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Tacikistan genelinde birçok önemli projeyi hayata geçiren TİKA tarafından Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Merkezi'ne teknik donanım desteğinde bulunuldu. Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Merkezi, ülkedeki gazetecilerin devlet kurumları ile yerli-yabancı firmalar arasındaki ilişkilerinin güçlendirilmesi amaçlı faaliyet gösteriyor. Ülkenin bütün devlet kurumları ve bakanlıklarının basın toplantıları bu merkezde gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede TİKA, ülke genelinde idari sahada birçok işlevi olan ve uluslararası hizmet alanlarında kullanılan merkezi yeni ve çağdaş teçhizatlar ile donattı.

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın ve Enformasyon Merkezi Müdürü Süleyman Raşidov, donanım malzemelerinin tesliminde yaptığı açıklamada, "Şu anda Şangay toplantısında bulunan Bakanımıza dönüşlerinde bu yardımınızı bildireceğiz ve değerli desteğiniz için size minnettarız. TİKA'nın özellikle diğer yardım kurumlarından farklı olarak bürokrasi ile bizi meşgul etmeyip ihtiyacımıza hemen cevap vermesi bizim için memnuniyet vericiydi. Desteklerinden dolayı TİKA'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber