Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Haziran 2016 - 11:44 Yorum: 0

Tır Dorsesi Üzerinde İftar Yaptılar

Trabzon'da uluslararası nakliyecilik yapan bir TIR firması sahibi kendisine ait TIR garajında park halinde bulunan bir TIR dorsesi içerisinde misafirlerini iftar...

Tır Dorsesi Üzerinde İftar Yaptılar

Trabzon'da uluslararası nakliyecilik yapan bir TIR firması sahibi kendisine ait TIR garajında park halinde bulunan bir TIR dorsesi içerisinde misafirlerini iftar yemeğinde ağırladı.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Üyesi ve Özer Uluslararası Nakliyat Şirketi'nin sahibi Abdullah Özer ve ortağı Aydın Ateş, Kaşüstü mevkiinde bulunan TIR garajlarındaki TIR dorsesi üzerinde iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ulaştırma Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu ve Enes Aslan, AK Parti Trabzon İl Yöneticileri Fatih Solak, Volkan Bozali, UND Bölge Temsilcisi Hakan Demircan, TTSO Ticaret Müdürü Sabri Küçük ve personelleriyle birlikte nakliyeciler katıldı.

İftar programıyla alakalı açıklamalarda bulunan Özer, "Bizim ekmek teknemiz TIR ve burada sektörümüzle ilgilenen Sayın Müdürlerimizle, Başkanlarımızla ve paydaşlarımızla bir araya geldik. Mübarek Ramazan ayının kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunu idrak etmekle birlikte sektörümüzde yaşanan güncel sorunlar hakkında da istişarede bulunduk. Güçlü Türkiye'nin mihenk taşlarından nakliye sektörünün temsilcileri olarak ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Sorunları çözme noktasında bizlere yardım edenler sadece bize değil Trabzon başta olmak üzere ülkemizin her metre karesine destek olmaktadır. Davetimize icabet edip bizleri onurlandıranlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Geçtiğimiz Ramazan ayında da TIR'da iftar verdiklerini hatırlatan Özer, "Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız bu programla hem ekmek teknelerimize verdiğimiz önemi hem de sektörün bir bütün halinde hareket etmesi gerektiği mesajını vermiş oluyoruz. Bu Ramazan ayında bu iftarın ikincisini düzenledik. Bundan önce şehrimizdeki nakliye sektöründe olan şirket sahipleri ve çalışanlarımızla bir araya geldik" şeklinde konuştu.

Tır Dorsesi Üzerinde İftar Yaptılar

Tır Dorsesi Üzerinde İftar Yaptılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber