Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 10:48 Yorum: 0

Tirebolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şahin'e veda yemeği

GİRESUN (AA) - Tirebolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Şahin için veda yemeği düzenlendi.İlçede 32 yıldır görev yaptıktan sonra Ankara’ya teknik eleman olarak tayin edilen...

Tirebolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şahin'e veda yemeği

GİRESUN (AA) - Tirebolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Şahin için veda yemeği düzenlendi.

İlçede 32 yıldır görev yaptıktan sonra Ankara’ya teknik eleman olarak tayin edilen Şahin için Tirebolu Kaymakamlığı tarafından bir restoranda veda yemeği verildi.

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, yemekte yaptığı konuşmada, "İlçe Tarım Müdürümüz müthiş bir devlet terbiyesine sahip olması, saygıda kusur etmemesi beni etkilemiştir. Bize veda ederken onun kullandığı bir tabir vardır onu hiç unutmayacağız. Der ki, 'kalkacağın koltuğa oturma.' Dolayısıyla oturacağınız koltuğun hesabının ona göre yapılması gerektiğini söyler. Ben kendisiyle iki yıl çalıştım. Ben iki yıl boyunca kendisinden memnun kaldım. Bundan sonraki hayatında kendisine üstün başarılar temenni ediyor ve ailesiyle birlikte mutluluklar diliyorum" dedi.

Şahin, her görevin bir sonu olduğunu ifade ederek, "Ben bunu son olarak kabul etmiyorum. Ankara’da da inşallah gücümün yettiği oranda hizmet edeceğim.  Burada görev yaptığım yıllar boyunca kapımı Mevlana kapısı gibi hep açık tuttum. Hiçbir zaman vatandaş ayrımı yapmadan işlerini gördük. Bana göre en büyük mutluluk vatandaşın “şu tarım teşkilatında işimi gördüm, Allah razı olsun” dediği zamandır.  Bana soruyorlar; “bunca yıl idareci olarak kalmanın sırrı nedir?” diye. Sır sevgidir, bağlılıktır, arkadaşlıktır. Makamlar da diğer şeylerde hepsi gelip geçicidir. İşte karşınızda beni görüyorsunuz. Beni tarım müdürü olarak görüyordunuz, şimdi teknik elamanım. Önemli olan kalplerde, gönüllerde bir şeyler bırakabilmektir" diye konuştu.

Kaymakam Yaran, Giresun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın ve Tirebolu Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman, Şahin’e plaket takdim etti.

Veda yemeğine, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Mehmet Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ertun Ergün, Cumhuriyet Savcısı Deniz Yılmaz, Hakim Burhan Kaya, İbrahim Demir, kurum ve kuruluş amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber