Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Nisan 2018 - 09:58 Yorum: 0

Tire’de festival zamanı

İzmir'in tarım ve hayvancılıkta önemli ilçelerinden Tire'de 1. Tarımsal ve Yöresel Ürünler Festivali başlıyor.

Tire’de festival zamanı

İzmir'in tarım ve hayvancılıkta önemli ilçelerinden Tire'de 1. Tarımsal ve Yöresel Ürünler Festivali başlıyor. 21 Nisan 2018 Cumartesi günü başlayacak olan festival kapsamında vatandaşlar hem yöresel lezzetlerle buluşma imkanı bulacak hem de hafta sonunu doğa ile iç içe eğlenceli etkinliklerle geçirerek.

Tire Kaymakamlığı himayesinde, Tire Belediyesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü iş birliğinde Tire Gölet Şenlik Alanında düzenlenen "1. Tarımsal ve Yöresel Ürünler Festivali", 21 Nisan Cumartesi günü saat 11:00'den itibaren vatandaşların ziyaretine açık olacak. Pazar günü de sürecek olan festivalde ziyaretçiler hem yöresel ürün stantlarındaki doğal ürünlerle buluşacak hem de çeşitli etkinlik ve yarışmalarla keyifli bir hafta sonu geçirecek.

Festivalde, geleneksel ikramların yanı sıra; halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve yerel sanatçıların sahne performansları da ziyaretçilere keyifli bir festival yaşatacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber