Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Güncel 26 Kasım 2014 - 18:53 Yorum: 0

Tire'de "Ortak Akıl Toplantısı"

TOBB Akreditasyon Sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı, Tire Ticaret Odası’nda yapıldı

Tire'de 'Ortak Akıl Toplantısı'

İZMİR (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Akreditasyon sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı, Tire ilçesinde yapıldı. 

Tire Ticaret Odası'nda yapılan toplantıya, çevre il ve ilçelerden ticaret, sanayi odalarının genel sekreterleri ile borsaların temsilcileri katıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan  Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, "Tire, köyleriyle birlikte 80 bin nüfuslu bir kent. Kentin bu güne dek geçim kaynakları tarım ve hayvancılık olmasına karşın sanayileşmeye de çalışan bir kent. Göç almadan güç kazanan bir kent. Bu başarıyı da sürdürmek istiyoruz. Tire Organize Sanayi Bölgesi bizim gözbebeğimiz” dedi.

Akreditasyon Sistemi’nin Tire Ticaret Odası’nı kurumsallaşma ile disiplin altına aldığını kaydeden Çapkınoğlu, “Bu disiplini kazanmak kolay olmadı. Akreditasyon sürecinde yapılan denetimlerde çoğu zaman öyle zorlandık ki neredeyse vazgeçme noktasına geldik ancak yine de yılmadan çalıştık ve başardık. Öncelikle Genel Sekreterimiz Aydın Taşan başta olmak üzere odamız çalışanlarına teşekkür ediyorum. Akreditasyon sürekli bir süreç. Toplantılarımız da sürecek. Önümüzdeki dönem küçük odaların kapatılması ile ilgili bir süreç yaşayacağız gibi görünüyor. İnşallah düşündüğümüz kadar kötü sonuçlanmaz bu süreç" diye konuştu. 

Toplantıda, TOBB Akreditasyon Sistemi Uygulama Örnekleri sunumunu, Tire Ticaret Odası Genel Sekreteri Aydın Taşan yaptı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber