Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

Tırmanma Duvarı Espark Alışveriş Merkezi’nde

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen ESPARK AVM, gerçekleştireceği "Tırmanma Duvarı" etkinliği ile minik ziyaretçilerine heyecan dolu...

Tırmanma Duvarı Espark Alışveriş Merkezi’nde

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen ESPARK AVM, gerçekleştireceği "Tırmanma Duvarı" etkinliği ile minik ziyaretçilerine heyecan dolu deneyim yaşatacak.

20–28 Ekim tarihleri arası hafta içi günlerinde tırmanma duvarı etkinliği ile Espark Alışveriş Merkezi minik ziyaretçilerine faklı bir deneyim yaşatacak. Alışveriş Merkezi'ne gelen minikler 11:00 - 19:00 saatleri arasında kurulan özel alanda ücretsiz, eğlenceli dakikalar geçirecekler. 06 – 16 yaş grubu gençleri farklı ve heyecan dolu bir deneyim Espark Alışveriş Merkezi'nde bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber