Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 25 Ağustos 2019 - 18:48 Yorum: 0

Tırmanma rallisinin 5. etabı tamamlandı

Türkiye Otomobil Federasyonu ve Bossek tarafından düzenlenen tırmanma rallisi 5. Etabı Gemlik'te yapıldı.

Tırmanma rallisinin 5. etabı tamamlandı

Türkiye Otomobil Federasyonu ve Bossek tarafından düzenlenen tırmanma rallisi 5. Etabı Gemlik'te yapıldı. Gemlik Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen etabın finali de büyük ilgi gördü.

Çok sayıda otomobilin yer aldığı tırmanma rallisi Gemlik'te yapıldı. 7,20 kilometre civarında olan tırmanma etabında, toplam yarış süresinin 21,60 kilometre olacağı açıklandı. Üç tur halinde start alan yarışmacılar, süreye karşı yarışarak tırmanma etaplarını tamamladı. Bugün yapılan final sonrasında düzenlenen seramoni törenine de Gemlik Kaymakam Vekili ve Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber