Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:08 Yorum: 0

Tiryakioğlu Öğretmenler Gününü kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, eğitim ve öğretimin isimsiz kahramanlarının 24 Kasım Öğretmenler Gününü...

Tiryakioğlu Öğretmenler Gününü kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, eğitim ve öğretimin isimsiz kahramanlarının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladığını bildirdi.

Tiryakioğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, genç nesilleri büyük bir sevgi ve fedakarlıkla hayata hazırlayan öğretmenlerin, saygın ve onurlu bir mesleğin neferleri olduğunu ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım 1928 tarihinin, 1981 yılından bu yana "Öğretmenler Günü" olarak kutlandığını hatırlatan Tiryakioğlu, "Dünyanın en zor işini, yani insanı işlemeyi kendine görev edinen öğretmenlerimiz tarihin her döneminde saygın bir mesleğin onurlu birer neferleri olmuşlardır. Bir insanı yetiştirmenin ve hayata kazandırmanın verdiği mutluluğu her zaman en büyük zenginlik olarak gören öğretmenlerimiz yaşadıkları toplumların da baş mimarlarıdır. "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir ve öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözleriyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk de öğretmenlerimize verdiği değeri ve önemi ifade etmiştir. Genç nesillerimizi milli ve manevi değerlerine saygılı, çağın tüm gereksinimlere uygun bilgi, beceri ve kapasitesiyle donatıp yetiştiren, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının Öğretmenler Gününü kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber