Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 16 Nisan 2021 - 10:33 Yorum: 0

Tivibu’dan sporseverlere yeni Spor Paketi

Türk Telekom'un sunduğu yeni Tivibu Spor Paketi, zengin spor içeriklerinin yanı sıra çocuk ve belgesel kanallarını izleyicilerle buluşturuyor.

Tivibu’dan sporseverlere yeni Spor Paketi

Türk Telekom'un sunduğu yeni Tivibu Spor Paketi, zengin spor içeriklerinin yanı sıra çocuk ve belgesel kanallarını izleyicilerle buluşturuyor.

Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, Aile, Sinema ve Süper paketlere ek olarak izleyicilere sunduğu yeni Spor Paketi ile sporseverleri sevindirecek. Futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin spor içerikleriyle tüm sporseverlere hitap eden Spor Paketi'nde ulusal kanallar, çocuk ve belgesel kanalları da aynı pakette izleyicilere sunuluyor.

Verilen bilgiye göre, dijital televizyon platformunun spor kanallarında ING Basketbol Süper Ligi, EuroCup, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Basketbol Şampiyonlar Ligi, FA Cup, Community Shield, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupa, Belçika, İskoçya, Hollanda futbol ligleri yayınlanıyor. Tivibu'lu sporseverler yeni pakette S Sport ve EuroSport kanalları üzerinden İngiltere Premier Lig, Bundesliga, NBA, Formula1, Portekiz Ligi, NFL, MotoGP, Wimbledon, Roland Garros, US Open ve Avustralya Open Grand Slam Turnuvalarını da takip edebilecek. Dijital televizyon platformunun sporseverler için sunduğu yeni Spor Paketi, hem Tivibu Ev hem Tivibu Go'da yer alıyor. Bu sayede spor tutkunları diledikleri zaman akıllı telefonlardan, tabletlerden, bilgisayarlardan veya smart TV'lerden karşılaşmaları takip edebiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber