Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 11 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

Tiyatro Kulübü yeni üyelerine ’merhaba’ dedi

Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübünün düzenlediği "Tanışma Toplantısı" , Sinema Anadolu'da gerçekleştirildi.

Tiyatro Kulübü yeni üyelerine ’merhaba’ dedi

Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübünün düzenlediği "Tanışma Toplantısı" , Sinema Anadolu'da gerçekleştirildi.

Tanışma toplantısında Özdüşüm Oyuncu Atölyesi'nin üyeleri yeni katılımcılarla bir araya geldi. "Özdüşüm Oyuncu Atölyesi", "Yaşayan Tiyatro" ve "Tiyatro Poetika" gruplarını içinde barındıran Tiyatro Kulübü, önümüzdeki üç gün boyunca yeni katılımcıları ile buluşacak.

Konuşmacı olarak sahnede bulunan Özdüşüm Oyuncu Atölyesi'nin üyelerinden Mehmet Can Kara ve Nuri Cabaroğlu, katılımcılara Özdüşüm Oyuncu Atölyesi hakkında bilgiler verdi. Kara ve Cabaroğlu kulüpte nasıl çalışmalar izlendiği, hangi senelerde hangi oyunların sergilendiği, çalışma günleri ve çalışma sıklıkları ile gruba yeni katılacak üyelerden beklentileri ve isteklerinden bahsettiler. Grubun tanışma toplantısı için hazırlanan video izlendikten sonra yapılan soru-cevap bölümü ile toplantı sona erdi.

Tiyatro Kulübünün diğer gruplarından "Yaşayan Tiyatro" 11 Ekim Salı günü, "Tiyatro Poetika" 12 Ekim Çarşamba günü yeni katılımcıları ile buluşacak. Grupların üye alımı ise 6 Kasım'da son bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber