Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ağustos 2016 - 14:39 Yorum: 0

Tiyatro oyuncusu Alev Gürcan son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum'da trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Alev Gürcan, tiyatro oyununu sergilediği sahnede düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna...

Tiyatro oyuncusu Alev Gürcan son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum'da trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Alev Gürcan, tiyatro oyununu sergilediği sahnede düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum'da birçok faaliyette yer alan ve Bodrum Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi Başkanı, tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olan 57 yaşındaki Alev Gürcan, en son çıktığı sahne olan Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum'dan Milas yönüne giden 34 ZP 4410 plakalı otomobilin sürücüsü tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Alev Gürcan, direksiyon kontrolünü kaybetti. Tretuvara çarpıp savrulan otomobil karşı şeride geçerek başka bir otomobile çarpıştı. Otomobili kullanan Gürcan olay yerinde hayatını kaybederken, 30 yaşındaki kızı Merve Yılmaz ve diğer araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Gürcan için "Düğün ya da Davul" isimli oyununu sergilediği Herodot Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene Gürcan'in ailesi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, arkadaşları ve öğrencileri katıldı. Tabutunun başına gelen arkadaşları, Gürcan hakkında konuşmalar yaptı. Gözyaşları içerisinde uğurlanan Gürcan'ın tabutunun başından arkadaşları uzun süre ayrılamadı.

Alev Gürcan'ın annesi Güner Gürcan gözyaşları içerisinde kızını son yolculuğuna uğurlarken kısa bir konuşma yaptı. Ayakta zor duran Gürcan, "Şimdi görüyorum ki bu nezih insanların arasında çok mutluydu. O nedenle oğlum ile konuşarak cenazesinin İstanbul'da değil burada sevdikleri güzel insanların arasında yaşadığı Akyarlar Mahallesi'nde toprağa verilmesine ve böylece çok daha mutlu olacağına karar verdik. Alev, sizleri iyi ki tanıdı" dedi.

Hastanede yatan Merve Yılmaz ise telefonla bağlanarak kısa bir konuşma yaptı.

Cenazesi Akyarlar mezarlığına götürülen Alev Gürcan, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber