Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Haziran 2016 - 18:43 Yorum: 0

Tiyatro Ve Dizi Oyuncusu Nezih Tuncay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tiyatro ve dizi oyuncusu Nezih Tuncay, Maltepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Tiyatro Ve Dizi Oyuncusu Nezih Tuncay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tiyatro ve dizi oyuncusu Nezih Tuncay, Maltepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye çok sayıda sinema oyuncusu ve ünlü isim katıldı.

Dün öğleden sonra geçirdiği rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırılan Nezih Tuncay tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 71 yaşında hayata gözlerini yuman Nezih Tuncay, Devekuşu Kabare'nin önemli oyuncularındandı. Sevilen oyuncuyu Tuncay ailesi başta olmak üzere çok sayıda seveni yalnız bırakmadı. Maltepe Camii'nde kılınan cenaze namazına sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katılarak ön saflarda yer aldı. Usta oyuncunun cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Maltepe mezarlığında toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber