Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 11:43 Yorum: 0

Tiyatronun Adresi: Özdilek AVM

Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan ayına özel hazırladığı eğlencelere hız kesmeden devam ediyor.

Tiyatronun Adresi: Özdilek AVM

Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan ayına özel hazırladığı eğlencelere hız kesmeden devam ediyor.

Özdilek AVM, Ramazan ayındaki eğlencelerine tiyatro gösterisini de ekleyerek iftardan önce hem çocukları hem yetişkinleri eğlendirdi. Oflu Hoca'nın Şifresi filminin başrol oyuncularından İsrafil Köse'nin yazıp oynadığı Bay Mikrop ve Afacan isimli tiyatro gösterisi izleyenleri eğlendirirken, çevre temizliği ve geri dönüşüm konusunda herkesi bilgilendirdi. Çocukların da katıldığı tiyatro gösterisinde, çocuklara uygulamalı çevre temizliği anlatıldı. Komik sahnelerin olduğu oyunda sadece çocuklara değil yetişkinlere de çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarına dikkat çekildi.

Özdilek AVM Müdürü Mustafa Pelevan, Ramazan eğlenceleri konusunda Eskişehir'de her gün eğlence düzenleyen tek AVM olduklarını belirtirken müşterilerine bilinen ramazan eğlencelerine ek olarak ufak sürprizlerle farklı etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi. Amaçlarının müşterilerinin her zaman keyifli zaman geçirmelerini sağlamak olduğunu, Bay Mikrop ve Afacan tiyatro gösterisi için İsrafil Köse, Benay Havucovcsko ve Emin Albayrak'a teşekkürlerini iletti.

Yoğun katılımın olduğu Özdilek Ramazan Eğlenceleri ramazan ayı süresince her gün iftardan sonra misafirlerini ağırlıyor. Çocukların ve ailelerin doyasıya eğlendiği eğlenceler arasında özellikle eski Ramazan ruhunu yeni nesil çocuklara geçirebilmek adına hazırlanan eğlenceler dikkat çekiyor. Bu eğlenceler arasında Ramazan ayının vazgeçilmezi Karagöz Hacivat, Sihirbaz, Meddah, Tahta Bacak, Orta Oyunu, Semazen, Gölge oyunları, Canlı Heykel, Sihirli Oturuş gibi birbirinden eğlenceli ve komik programlar bulunuyor.

Tiyatronun Adresi: Özdilek AVM

Tiyatronun Adresi: Özdilek AVM

Tiyatronun Adresi: Özdilek AVM

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber