Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Mayıs 2019 - 15:13 Yorum: 0

Tiyatronun geliri öğrencileri burs olacak

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Şehir Kulübü Tiyatrosu tarafından "Yarının Umutları Atatürk Çocukları" isimli tiyatro sahnelendi.

Tiyatronun geliri öğrencileri burs olacak

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Şehir Kulübü Tiyatrosu tarafından "Yarının Umutları Atatürk Çocukları" isimli tiyatro sahnelendi. Oyundan elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak aktarılacak.

Tiyatro gösterisi özel bir kolejin konferans salonunda gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tiyatro oyununda Atatürk'ün Samsun'a çıkışı, Çanakkale Zaferi ve Cumhuriyet'in kuruluşu ele alınıyor.

Onur Sökmen'in yönetiminde gerçekleştirilen oyunda öğrencilerin sahne performansları davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Geliri, Fisun Sayek Eğitim ve Geliştirme Derneğinin öğrenci burs fonuna aktarılacak olan tiyatro oyununda rol alan öğrencilere İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin tarafından plaket takdim edildi.

Tiyatronun geliri öğrencileri burs olacak

Tiyatronun geliri öğrencileri burs olacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber