Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:02 Liseli genç kondisyon bisikletinde harcadığı enerjiyi elektriğe çevirdi10:00 Otomotiv yedek parça taşımacılığında tek10:00 Hatay’da bir evde yapılan aramada çeşitli gümrük kaçağı elektronik cihazlar...09:58 Elazığ’da "Ausbildung" semineri düzenlendi09:58 Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu09:57 İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyi...09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...09:49 İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı09:49 Hatay’da fuhuş suçundan 3 kişiye idari işlem yapıldı
23 Nisan
Türkiye 17 Mart 2018 - 13:08 Yorum: 0

Tiyatronun kalbi Nilüfer’de atacak

Nilüfer Belediyesi'nin her iki yılda bir gerçekleştirdiği Tiyatro Festivali için geri sayım başladı.

Tiyatronun kalbi Nilüfer’de atacak

Nilüfer Belediyesi'nin her iki yılda bir gerçekleştirdiği Tiyatro Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl "Yan yana geliyoruz" sloganı ile duyurusu yapılan 6. Nilüfer Tiyatro Festivali, 27 Mart-29 Nisan tarihleri arasında 34 günde 58 tiyatro, 82 temsille sanatseverlerle buluşacak.

6. Nilüfer Tiyatro Festivali'nin tanıtımı Yüzüncüyıl Eğitim ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. İki yılda bir düzenlenen Nilüfer Tiyatro Festivali bu sene de dopdolu programıyla yine sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 27 Mart-29 Nisan tarihleri arasında 34 günde 58 tiyatro ve 82 temsille Nilüferliler sanata doyacak. Festivalde 5 çocuk tiyatrosu 11 temsil ile vatandaşların karşında olacak.

'Yan yana geliyoruz" sloganı ile yola çıkan 6. Nilüfer Tiyatro Festivali, yazar Murathan Mungan'ın şarkıları ve Geyikler Lanetler oyunundan bölümlerle hazırlanan Ali Düşenkalkar rejisi, Şef İbrahim Yazıcı'nın müzik direktörlüğünde Nilüfer Kent Tiyatrosu oyuncularının yer aldığı açılış etkinliğinde tiyatro severlere merhaba diyecek. Tiyatro festivalinde oyunlar dışında üç okuma tiyatrosu, on dört atölye çalışması, bir konser ve bir sergi yer alıyor. Genco Erkal, Selçuk Yöntem, Cihan Ünal, Can Gürzap, Tilbe Saran gibi oyuncuların yanı sıra bağımsız, yeni dil arayışları olan tiyatrocular da oyunlarıyla sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Festival boyunca oyunlar ve atölye çalışmaları Nazım Hikmet Kültürevi, Uğur Mumcu Sahnesi ile Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. Biletler 10 ile 30 lira arasında değişen fiyatlarla satılacak. Sanatseverler, biletleri sahne gişelerinden ya da internetten alabilecek.

Festival ile alakalı bilgiler veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde başlayacak festival 29 Nisan'a kadar zengin bir programla tiyatro meraklılarına en güzel oyun izleme fırsatı sunacak. 34 günde 58 tiyatro topluluğu 82 temsille izleyiciye kültür-sanat dolu bir ay yaşatacak. Dopdolu bir programla Nilüfer'de 34 gün boyunca tiyatro keyfini hep birlikte yan yana yaşatacağız. 6 Nilüfer Tiyatro Festivali'nde yan yana gelelim. Tiyatronun bizlere verdiği o güzel duyguyu hep beraber yaşayalım" dedi.

Tiyatronun kalbi Nilüfer’de atacak

Tiyatronun kalbi Nilüfer’de atacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber