Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2017 - 18:18 Yorum: 0

TKÜUGD, "Kerkük’te tehlikeli gelişmeler yaşanıyor"

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Irak Masası Irak Kuzeyinde olası referendum için Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından...

TKÜUGD, 'Kerkük’te tehlikeli gelişmeler yaşanıyor'

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Irak Masası Irak Kuzeyinde olası referendum için Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından hazırlanan listelerin Kerkük dahil olmak üzere hazırlandığını açıkladı.

Dernekten yapılan yazılı açıkalamada, "Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ne bağlı Seçim Kurulu ile sonradan kurulan Referandum Komisyonu, 25 Eylül'de yapılacak olası bağımsızlık referandumu için seçmen listelerini askıya çıkarmaya hazırlanıyor. Listeler Kerkük ve PKK kontrolünde bulunan Sincar'da da askıya çıkacak" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber