Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Temmuz 2017 - 18:58 Yorum: 0

TKÜUGD’den Kudüs mücadelesine destek

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Yönetim Kurulu İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'da yaptığı işgal uygulamaları hakkında...

TKÜUGD’den Kudüs mücadelesine destek

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Yönetim Kurulu İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'da yaptığı işgal uygulamaları hakkında açıklamada bulundu.

TKÜUGD yapılan açıklamada, "Kudüs ve Mescid-i Aksa'da yaşanan işgal ev şiddet durumun Filistin'de yeni bir durumu ortaya çıkarmıştır. Medyamızda yeterince anlatılmayan durum İsrail'in Aksa'nın kontrolünü tamamen eline almak istemesidir. Bugün Mescid-i Aksa Müslümanlara kapatılırken, Siyonistler rahatça girebilmektedirler. İsrail'in Mescid-i Aksa'nın giriş noktalarına metal arama dedektörlerini yerleştirdiği 16 Temmuz Pazar gününden bu yana Kudüs'te gerilim ve çatışma sürüyor" denildi.

TKÜUGD haklı mücadelelerinde Filistinli gazetecilerin ve halkının yanında olduklarını da açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber