Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Ağustos 2016 - 22:48 Yorum: 0

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirilen saldırı hakkında,...

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirilen saldırı hakkında, "Sayın Kılıçdaroğlu'na ve güvenlik güçlerimize yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde olduğu konvoyun Artvin yakınlarında terörist bir saldırıya maruz kalmasına ilişkin bir mesaj yayımladı. Mesajında, 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı saldırıyı şiddetle kınadığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Birlik ve beraberliğimize, huzurumuza kast eden terör saldırıları, ne yazık ki bu sefer de Ana Muhalefet Partimizin Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ve onu korumakla görevli güvenlik güçlerimize karşı gerçekleştirilmiştir. Türk iş dünyası adına CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na, bütün CHP camiasına ve aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletir, saldırıda şehit olan asker kardeşimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim" açıklamalarında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber