Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Tokat'ta

Hisarcıklıoğlu: "Dünyanın en büyük kadın girişimciler örgütünün başkanı olmaktan gurur duyuyorum"

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Tokat'ta

TOKAT (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Dünyanın en büyük kadın girişimciler örgütünün başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Hisarcıklıoğlu, Tokat Valisi Cevdet Can'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Hisarcıklıoğlu, Tokat'ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Sayın valimize görevlerinde başarılar diliyorum. Özellikle 2015 yılını turizm yılı ilan etmeniz önemli. Bugün baktığınız zaman Tokat'ın içindeki tarihi eserlere Osmanlı'nın, Selçuklu'nun ve diğer dönemlere ait bir ülke içinde bulunması gereken eserler Tokat'ta var. Müthiş bir potansiyel" diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu, Can'a kitap takdim etti. Vali Can da Hisarcıklıoğlu'na bakır ve Tokat yazması hediye etti.

Vali Can ve Hisracıklıoğlu. daha sonra Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Tokat'ın şanlı bir il olduğunu belirterek, "Tokat'a yatırım gelmesini istiyorsak gerekli altyapıyı tamamlamış olmak gerekiyor. Ben odalar başkanı olarak 2 şeyden gurur duyuyorum. Bir tanesi Türkiye'nin literatürüne girişimciliği soktuğumuz için. İkincisi dünyanın en büyük kadın girişimciler örgütünün başkanı olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.

Başkan Eroğlu, ziyaretin anısına Hisarcıklıoğlu'na el baskısı yazma ve çeyiz sandığı hediye etti. Hisarcıklıoğlu da Eroğlu'na kitap verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber