Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

TOBB Genel Başkanı Hisarcıklıoğlu Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. 15 Temmuz'da,...

TOBB Genel Başkanı Hisarcıklıoğlu Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. 15 Temmuz'da, bu necip millete yöneltilen hain planları püskürten, işte bu sarsılmaz bağlarımız ve gönüldaşlığımızdır" dedi.

TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "93'üncü yaşını kutlayan Cumhuriyetimiz bizi medeniyet yarışında en ileri taşıyacak ortak değerimizdir. Milletin iradesine duyulan saygı, en büyük erdemdir" ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet bağımsız olarak, birlik beraberlik içerisinde yaşayacağını vurgulayarak, Türk iş dünyası olarak üzerlerine düşen ekonomik gelişmeyi sağlama görevini, tüm güçleriyle yerine getirmeye söz verdiklerini bildirdi. Hisarcıklıoğlu, mesajının devamında şunları kaydetti:

"29 Ekim 1923 yılında kurulan ve uğrunda atalarımızın canlarını feda ettiği Cumhuriyetimizin yeni yaşını, büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. En aziz eseridir. 15 Temmuz'da bu necip millete yöneltilen hain planları püskürten işte bu sarsılmaz bağlarımız ve gönüldaşlığımızdır. Bu düşüncelerle, Türk özel sektörü adına ülkemizin bu güzel ve anlamlı gününün sevincini gönülden paylaşıyorum. Yaşasın Cumhuriyet."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber