Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 13:33 Yorum: 0

TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanlığına Tellioğlu seçildi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanlığına Tahir Tellioğlu’nun seçildiği bildirildi.İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonundan...

TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanlığına Tellioğlu seçildi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanlığına Tahir Tellioğlu’nun seçildiği bildirildi.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonundan (İMKON) yapılan açıklamada, TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi,TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in  başkanlığında, sektörün gündemindeki konuları görüşmek ve meclis başkan ile yardımcılarını  seçmek için toplandı.

Seçimli meclis toplantısında Tahir Telliğlu, oybirliği ile TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanlığına; Ali Aydın ile Necip Nasır'da başkan yardımcılığına seçildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber