Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 15:18 Yorum: 0

TOBB ve Van TSO'dan, 800 aileye gıda yardımı

VAN (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Van Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) hazırlanan 800 gıda paketi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.Ramazan ayında birlikte hareket etme,...

TOBB ve Van TSO'dan, 800 aileye gıda yardımı

VAN (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Van Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) hazırlanan 800 gıda paketi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ramazan ayında birlikte hareket etme, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün arttığını belirten Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, oda olarak TOBB'un desteği ile yardıma muhtaç 800 aileye erzak yardımı yaptıklarını söyledi.

Takva, şöyle konuştu:

"Oda olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda paketi hazırlayıp, bu güzel ayın onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Gıda paketlerinin dağıtımı için meclis üyelerimizle titiz bir çalışma gerçekleştirdik ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettik. Van'da çok sayıda ihtiyaç sahibi aile var. Bu ailelere tüm kesimler tarafından destek sağlanmalı. Her yıl gerçekleştirdiğimiz gıda yardımını bu yıl da ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber