Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 30 Temmuz 2021 - 14:28 Yorum: 0

TOBB yanan ormanlar için 5 milyon TL yardımda bulunacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yurtta yaşanan orman yangını felaketleri nedeniyle 5 milyon TL yardımda bulunacaklarını...

TOBB yanan ormanlar için 5 milyon TL yardımda bulunacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yurtta yaşanan orman yangını felaketleri nedeniyle 5 milyon TL yardımda bulunacaklarını açıkladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ülkede meydana gelen orman yangını felaketlerinden dolayı 5 milyon TL yardımda bulunacaklarını açıkladı. Hisarcıklıoğlu, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Milletimizin yanındayız. Birlikten güç ve umut doğar. Yanan ormanlarımızı eski haline kavuşturmak ve daha yeşil bir Türkiye için TOBB olarak 5 milyon TL destek veriyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber