Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...
Sami Er
Yerel 21 Eylül 2016 - 10:28 Yorum: 0

TOBB yönetiminde ilk Aydınlı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken TOBB Yönetimine girdi.

TOBB yönetiminde ilk Aydınlı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken TOBB Yönetimine girdi. Yıllardır çıtasını hep daha yukarıya taşıyan asırlık çınar Aydın Ticaret Odası, tarihindeki en büyük başarısının gururunu yaşıyor.

Geçmişten günümüze çeşitli görevlerle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) camiasında yer almış olan Aydın Ticaret Odası yöneticileri konsey, komisyon ve sektör meclisi üyelikleri gibi çeşitli görevleriyle üyelerinin sorunlarını Ankara" da dile getirme fırsatı bulmuştu. Son olarak Aydın tarihinde bir ilk olan başarı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'den geldi. Hakan Ülken, TOBB Yönetimine giren ilk Aydınlı oldu.

Hakan ÜLKEN, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetiminde

2013 yılında gerçekleşen Oda seçimiyle Başkanlığa seçilen Hakan Ülken ve ekibi, üye odaklı çalışmayı prensip edinerek yaptıkları projelerle Aydın ekonomisi ve ticaretinin gelişmesi yönünde birçok ilke imza attı. Başkanlığa seçildiği yıl aynı zamanda TOBB Ticaret Odaları Konseyi Başkan Yardımcılığına da seçilen Ülken, Aydın Ticaret Odası için de bir ilke de imza atmış oldu. Avrupa Parlamentosu Şirketler Meclis Üyeliği ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği görevleri de bulunan AYTO Başkanı Ülken, 20 Eylül 2016 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Ülken; "Bu başarı Aydınımızın başarısıdır"

Seçildiği ilk dönemde bu başarıları Aydın olarak elde etmelerinde ki gururu ifade eden Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, "Ülke ekonomisi açısından 1,5 milyon üye sayısıyla Türkiye'nin en büyük iş dünyası örgütünün yönetiminde olmak benim için büyük bir gurur. 2013 yılı Mayıs ayında başlayan süreçte genç ve dinamik bir ekiple birlikte Aydın Ticaret Odasına yön vermekle kalmayıp, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğindeki organlar arasında da en üst düzeydeki yere gelmemizde tüm ekibimin akıttığı her alın terinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bütün ekip arkadaşlarıma ve beni her zaman destekleyen üyelerimize teker teker teşekkür ediyorum. Bu başarı onlarındır. Bu başarı Aydınındır. Aydın" ı Ankara" da en iyi şekilde temsil edeceğimizden, Aydın" ın ve ülke ekonomisi menfaatine yönelik çalışmalara durdurak bilmeden devam edeceğimize üyelerimizin kuşkusu olmasın. Bu görevle bugüne kadar Aydın" ın sorunları ile ilgili söylediğimiz her sözümüzü Ankara" da birinci ağızdan söyleme imkanı kazandık. Göreve geldiğimiz andan itibaren hem şahsımın, hem kurumumun hem de ilimin fahri bir hemşehrisi gibi her an yanımızda olan, tüm sorunlarımızda işini gücünü bırakıp en üst düzeydeki görüşmelerimizde bizimle birlikte olan, Aydını savunan, en az bizim kadar Aydınlı olduğunu düşündüğümüz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na bu sürecin en başından bugüne kadar vermiş olduğu destekten dolayı minnettarım" dedi.

"Hisarcıklıoğlu gelmiş geçmiş en büyük lider"

Sözlerine devam eden Ülken, "aha önce de belirttiğim gibi TOBB Başkanımız Türk iş dünyasının ve Türk ekonomisinin gelmiş geçmiş en büyük lideridir. Sayın Başkan Türkiye için çok büyük bir şanstır. Bugüne kadar bütün dünyaya kendini ispat etmiş, Avrupa Odalar Birliği" nde Başkan Yardımcılığı, 57 İslam ülkesine hizmet veren İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası" nda Başkan Yardımcılığı, Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu" nda Başkan Yardımcılığı, Balkan Odalar Birliği, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu üyeliği, D-8 Ticaret Odaları Federasyonu İcra Heyeti üyeliği, Türk Afrika Odası Eşbaşkanlığı, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Başkanı gibi daha sayamadığım onlarca görevde ülkemizi temsil eden, birçok kritik noktada Türk ekonomisini temsil eden TOBB Başkanımızın yanında olmak, bir nebze de olsa kendisine omuz vermek, hem şahsım hem de ilimiz için büyük gurur ve şereftir. Allahın izniyle çok yakında yine Rıfat Başkanımızın çabasıyla TOBB tarafından yapılıp, Aydınımıza kazandıracağı 24 derslikli Meslek Lisemizin ve Oda hizmet binamızın temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğimizin şahsımdan ziyade Aydınımızın bir kazancı olduğunu düşünüyorum, Odamıza ve Aydınımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber