Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

TOBB'dan Siirt'te 16 Derslikli Anadolu Lisesi

SİİRT (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Siirt'te yaptırılacak 16 derslikli Anadolu Lisesi için törenle protokol imzalandı.Valilik makamında gerçekleştirilen törende...

TOBB'dan Siirt'te 16 Derslikli Anadolu Lisesi

SİİRT (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Siirt'te yaptırılacak 16 derslikli Anadolu Lisesi için törenle protokol imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen törende konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, eğitim öğretimin önemine vurgu yaptı.

TOBB'nin 16 derslikli lise yapma kararının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bu önemli eğitim yatırımının diğer hayırsever işadamlarına örnek olmasını diliyorum. Eğitime gösterdikleri duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı TOBB başkanı ve yönetim kuruluna ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu da eğitim yatırımlarının Siirt için son derece önemli olduğunu ifade ederek, kentte yeni bir eğitim kurumunun kazandırılmasında katkı sağlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından, hazırlanan protokol Tutulmaz ve Kuzu tarafından imzalandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber