Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Tofaş Basketbol’un sağlığı VM Medical Park’a emanet

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş Basketbol'un sağlık sponsoru VM Medical Park Bursa Hastanesi oldu.

Tofaş Basketbol’un sağlığı VM Medical Park’a emanet

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş Basketbol'un sağlık sponsoru VM Medical Park Bursa Hastanesi oldu.

VM Medical Park Bursa Hastanesi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş Basketbol'un sağlık sponsoru oldu. Anlaşma kapsamında yeni sezon boyunca Tofaş Basketbol'un tüm sağlık kontrolleri ve tedavileri, VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde gerçekleşecek. Sponsorluk imza törenine Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngeren, Tofaş Basketbol Takımı Başantrenör Orhun Ene, takım kaptanı Kaya Peker, takım oyuncularından Sammy Mejia ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir katıldı.

Demir: "Üç yıldır devam eden işbirliğimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir, "Üç yıldır devam eden işbirliğimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projeleri, işbirliklerini sürdürülebilir kılmak öncelikli arzumuz ve prensibimizdir. Bu yıl Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Tofaş Basketbol Takımı'na başarılar dileriz. Bursa'yı basketbol şehri yapma hedeflerinde çözüm ortağı ve en büyük destekçileriyiz. Spor ile sağlığı ilişkilendiren grubumuz, sadece birinci ligde mücadele veren kulüpleri değil, aynı zamanda 2. lig ve 3. lig takımlarının, toplumun geneli tarafından bilinmeyen bireysel ve amatör sporcuları da sosyal sorumluluk anlamında sponsorluklarla destekliyor" dedi.

Tofaş'tan dünyaya birçok sporcunun da gittiğini ifade eden Demir, Tofaş'ın alt yapıya verdiği önemin gözden kaçmaması gerektiğini de vurguladı. Demir en son olarak yaptıkları sağlık sponsorluğu ile yaşanacak başarılarda destek vermekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Öngeren: "Ligimiz Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alıyor"

İmza töreninde konuşan Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngeren ise, "Geride bıraktığımız üç sezon boyunca Bursa Medical Park Hastanesi ile güzel bir birlikteliğimiz oldu. Şimdi de yepyeni hizmet anlayışıyla hizmet veren VM Medical Park Hastanesi ile anlaştığımız için mutluluk duyuyoruz. Bursa'yı basketbol şehri yapma hedefimizde bizi destekleyen VM Medical Park'a teşekkür ediyoruz. Tofaş bildiğiniz gibi kendi sektöründe büyüyen bir yıldız. Biz Tofaş Basketbol Takımı olarak buranın bir yüzüyüz. Hem Bursa'yı hem de markayı iddialı ve düzgün bir şekilde temsil ediyoruz. Şu anda ligimiz Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alıyor" diye konuştu.

Ene: "Spor kulüplerinin sponsorlara çok ihtiyacı var"

Tofaş Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene ise sponsorluk ilişkilerinde Türkiye'de spor kulüplerinin ısrarcı olduğuna değindi. Ene, "Spor kulüplerinin sponsorlara çok ihtiyacı var. Bu anlamda Medical Park'ın kurum olarak spora hizmet etmek için istekli olması bizleri çok memnun etti. Bunu severek yapan bir başka kurum görmedim" şeklinde konuştu.

Kaya Peker ve Sammy Mejia ise sporda sağlığın ne kadar önemli olduğunu açıkladı. İmzaların atılmasının ardından Peker Prof. Dr. Sedat Demir'e forma hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber