Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Temmuz 2014 - 12:08 Yorum: 0

Tofaş'ta genç oyunculara yönelik özel çalışma programı

BURSA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Tofaş, takımdaki genç oyunculara yönelik özel çalışma programı uyguluyor.Kırmızı-beyazlı takımdaki genç oyunculara yönelik özel çalışma...

Tofaş'ta genç oyunculara yönelik özel çalışma programı

BURSA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Tofaş, takımdaki genç oyunculara yönelik özel çalışma programı uyguluyor.

Kırmızı-beyazlı takımdaki genç oyunculara yönelik özel çalışma yapan ABD'li bireysel gelişim antrenörü Bill Peterson, tüm oyuncularla birebir ilgileniyor.

Gençlere takım ruhu hakkında bilgiler de veren Peterson, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tofaş'ın altyapısında yetişen oyuncuların fiziksel olarak çok iyi durumda olduğunu belirterek, "Çok istekli çalışıyorlar ve öğrenmeye açlar. Günde çift idman yapıyoruz. Detaylara olan konsantrasyonları az. Bu eksikliği gidermek için antrenörlerini daha iyi dinlemeleri gerek" dedi.

Tofaş'ın tesisleşme ve çalışma ortamının çok profesyonel olduğunu işaret eden Peterson, şöyle devam etti: 

"Kulüp ve organizasyon çok profesyonel. Tesis imkanları iyi seviyede. Antrenmanlarda bana eşlik eden antrenörler ise öğrenmek için çok çaba sarf ediyorlar ve hevesliler. Araştırmaktan asla vazgeçmemeleri gerek. Daha fazla başarı için bu gerekli. Bursa dağlık alanlar ve deniz kenarları olan çok zengin bir şehir. İstediğiniz zaman denizi görme ve istediğiniz zaman da dağa çıkabilme fırsatınız var."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber