Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 20 Haziran 2018 - 17:18 Yorum: 0

Togar: “Tekkeköy bir kez daha tarih yazacak”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy'ün 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha gür bir sesle Cumhurbaşkanı ve AK Parti'ye destek vermek için hazır...

Togar: “Tekkeköy bir kez daha tarih yazacak”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy'ün 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha gür bir sesle Cumhurbaşkanı ve AK Parti'ye destek vermek için hazır olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve teşkilatın katılımıyla Tekkeköy'de gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından programını Tekkeköy Belediyesini ziyaret ederek noktaladı.

Tekkeköy Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda Tekkeköy Belediyesi çalışanlarıyla buluşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar personele 24 Haziran seçimlerinin önemini hatırlatarak destek istedi.

"Tekkeköy her zamanki gibi üstüne düşeni yapacak"

Tekkeköy'ün geçmiş seçimlerde üzerine düşen görevleri yerine getirdiğine değinen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz AK Parti iktidarıyla buluştuğu günden itibaren hizmet rüzgarıyla tanıştı. Birçok ilk AK Parti ile yaşandı ve her alanda ilçemiz çağ atladı. Tekkeköy hizmetlerin devamı için bir kez daha tek vücut oldu. Sağlık, spor, eğitim gibi alanların dışında yolardan parklara ve tesislere kadar daha birçok alanda dev yatırımlarla buluşan Tekkeköy 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha gür bir sesle Cumhurbaşkanına ve AK Parti'ye destek vermek için hazır" dedi.

"24 Haziran'a hazırız"

Türkiye'nin bulunduğu konumun jeopolitik önemine değinen Başkan Togar, "24 Haziran seçimleri sadece Türkiye'yi değil tüm coğrafyayı etkileyen önemli bir dönemecin seçimidir. Ülkemizin büyümesine ve gelişimine karşı olan tüm güçler bir tarafta birleşerek saldırıya geçtiler. Bölgede güçlü bir Türkiye'nin olmasından iç ve dış güçler rahatsız. 2002 yılından günümüze baktığımızda ülkemizdeki gelişimi değişimi herkes çok iyi bir şekilde analiz edebiliyor. 24 Haziran seçimleri geleceğimiz için milletin kaderinin değişeceği önemli bir seçimdir. Yeni sistemle Başkan seçeceğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rahat çalışabilmesi ve Güçlü Türkiye için güçlü Meclis, güçlü hükümet şart" şeklinde konuştu.

"Biz kocaman bir aileyiz"

Tekkeköy Belediyesinin ilçe halkına hizmet eden kocaman bir aile olduğuna dikkat çeken Togar, "Bugüne kadar ilçemizde önemli çalışmalar hizmetler yaptık. En son olarak da ilçemizin yüz yıllık hasreti olan hastaneyi Sağlık Bakanımız Ahmet Demizcan ilçemize kazandırıyor. Bunca hizmetin ilçemizde devamı ve daha fazlası için herkesten destek istiyoruz. Her zamanki gibi personelimiz bizlerle olacaktır" şeklinde konuştu.

Togar: “Tekkeköy bir kez daha tarih yazacak”

Togar: “Tekkeköy bir kez daha tarih yazacak”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber