Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mayıs 2016 - 12:38 Yorum: 0

Tokat Gop Ortaokulu’nda "2. Bahar Şenliği"

Tokat Gaziosmanpaşa(GOP) Ortaokulu'nda düzenlenen "2. Bahar Şenliği"nde okul bahçesinde kurulan sac ocaklarda bazı veliler katmer, çökelekli yaparak okula...

Tokat Gop Ortaokulu’nda '2. Bahar Şenliği'

Tokat Gaziosmanpaşa(GOP) Ortaokulu'nda düzenlenen "2. Bahar Şenliği"nde okul bahçesinde kurulan sac ocaklarda bazı veliler katmer, çökelekli yaparak okula katkı sağlarken, kimi veliler de evlerinde hazırladıkları ürünleri getirerek ikramda bulundu.

Tokat'ta GOP Ortaokulu'nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılının son haftalarına yaklaşan öğrenciler yoğun bir dönemi geride bırakmanın heyecanın yaşadı. İkincisi düzenlenen bahar şenliğine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, yapılan bu tür programlarla okula aidiyet duygusunun geliştiğini söyledi. Okul yönetimi, veli, öğrenci ve öğretmen işbirliği içerisinde birlikte hazırladıkları ürünlerin sunulmuş olduğunu gözlemlediklerini ifade eden Müdür Yazıcı, "Öğrencilerin okullarına güvenerek okullarına inanarak okulda bulunmaktan zevk alarak yetiştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Yani okul ders bittiği zaman hemen çantayı sırtına alıp kaçılan bir yer olmamalı. Okul içinde bulunmaktan zevk alınan gerçekten okulla bütünleşme anlayışı veren bir yapıya dönüşmesi gerekiyor. Bunun içinde bu tür yöntemleri kullanmamız birer zaruret. İnşallah bunları hep birlikte yaygınlaştıracağız. Genel olarak okullarımızda bu anlayış hakim" dedi.

Okul Müdürü İsa Çabuk ise "nefes almak, nefes aldırmak" istediklerini ifade ederek, "Öğrencilerimiz bu etkinlikle nefes aldılar. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle biz bir bütün halinde olduğumuzu gösterdik. Tek gayemiz okulumuzu sahiplenmek, öğrencilerimiz ve velilerimizin emeklerini değerlendirip okula katkı sunmak istedik. Velilerimize teşekkür ediyorum çok büyük fedakarlıkta bulunarak burada sıcağın anlında katmer, çökelekli yaparak çalışma yapıyorlar" diye konuştu.

Okul bahçesinde düzenlenen programda öğrenciler el işi ürünlerini sergiledi. Müzik programında ise öğrenciler stres atarak gönüllerince eğledi.

Tokat Gop Ortaokulu’nda "2. Bahar Şenliği"

Tokat Gop Ortaokulu’nda "2. Bahar Şenliği"

Tokat Gop Ortaokulu’nda "2. Bahar Şenliği"

Tokat Gop Ortaokulu’nda "2. Bahar Şenliği"

Tokat Gop Ortaokulu’nda "2. Bahar Şenliği"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber