Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Ağustos 2022 - 19:08 Yorum: 0

Tokat şehir parkı törenle açıldı

Tokat Belediyesi tarafından 22 bin metrekare alana yapılan şehir parkı törenle açıldı.

Tokat şehir parkı törenle açıldı

Tokat Belediyesi tarafından 22 bin metrekare alana yapılan şehir parkı törenle açıldı.

Tokat'ta, Devlet Su İşleri 72. Şube Müdürlüğü'nden Tokat Belediyeye tahsisi gerçekleşen alanda "Şehir Parkı" projesi hayata geçirildi. Bisiklet ve yürüyüş yolları, parklar, kafeteryalar, hanımlar lokali, botanik park ve hayvanat bahçesini anımsatan hayvan figürleri ile süslenen çocuk parkları, çocuk oyun alanları gibi birçok eklentinin yer aldığı parkın açılışı törenle yapıldı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un katılımı ile yapılan açılışta Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, konuşma yaptı. Yeşil alanları arttırarak, insanları doğayla buluşturmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Eroğlu, ikinci dönemimizde verdikleri 71 proje sözümüzden birisini daha hayata geçirmekten mutlu olduklarını söyledi. Tokat'a 22 bin metrekareye sahip olan yeni bir park kazandırdıklarını belirten Başkan Eroğlu, "Burası yaklaşık 1,5 yıl önce ihalesi yapılan ve 1 yıllık çalışma sonucunda da kısa süre içerisine tamamlandı. Yürüyüş yollarıyla, bisiklet yollarıyla, amfi tiyatrolarıyla yine küçük su havuzuyla, hanımlar kıraathanesi ile kafeteryasıyla yine peyzaj alanlarıyla gezerek keyif alacakları bir yer oldu. Başarı bir ekip işidir. Biz bu ekip işini Tokat'ta yapıyoruz. İyi bir ekibiz. Ve bu iyi sonucunda da böyle güzel eserler de ortaya çıkıyor. Rabbim daha nice böyle güzel eserleri birlikte beraberce yapmayı, açılışlarını da inşallah gerçekleştirmeyi nasip etsin" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından parkın açılış dualarla yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber