Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Tokat Valisi Can, Turhal'da

TOKAT (AA) - Tokat Valisi Cevdet Can, Turhal Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.Turhal Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya, Can'ın yanı sıra Turhal...

Tokat Valisi Can, Turhal'da

TOKAT (AA) - Tokat Valisi Cevdet Can, Turhal Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.

Turhal Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya, Can'ın yanı sıra Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz, Turhal Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz ve yetkililer katıldı.

Can, yaptığı konuşmada, "İstişareler noktasında görüş alışverişinde bulunacağız. Arkadaşlarımızın görev ve konumlarını tekrar gözden geçireceğiz. Turhal OSB'nin yakın zamanda daha da gelişmesini canı gönülden istiyoruz. Bu konuda da gerekli çalışmalar yapılmaya devam edilecek" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber