Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Kasım 2014 - 14:18 Yorum: 0

Tokatspor Başkan Yardımcısı Yıldız:

"Bayrampaşa maçından 3 puan alarak çıkışa geçeceğimize inanıyorum"

Tokatspor Başkan Yardımcısı Yıldız:

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un Başkan Yardımcısı Gürsel Yıldız, "Bayrampaşa maçından 3 puan alarak çıkışa geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Kulüp yönetimi ve bordo-beyazlı ekip, bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi.

Burada konuşan Yıldız, Tokatspor'un sezondan önce bazı sıkıntılar yaşadığını ancak bunları aşarak lige iyi başladıklarını söyledi.

Takımın son zamanlarda aldığı kötü sonuçların Tokatlıları üzdüğünü ifade eden Yıldız, "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bunun bilincindeyiz. Elbette bu böyle gitmeyecek. Teknik heyet ve futbolcularla toplantılar yaptık" diye konuştu.

Yarın deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacaklarını belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Tokatspor, bütün Tokatlıların takımı. Tokatspor yönetimi, sezon sonuna kadar görevinin başındadır. Ortaya koyduğumuz hedefler var. Bunlara ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. İyi günde de kötü günde de Tokatspor'un yanında olmalıyız. Bayrampaşa maçından 3 puan alarak çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Yönetim olarak galibiyet primini 2 bin lira olarak belirledik. İstanbul'daki tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber