Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Nisan 2014 - 09:18 Yorum: 0

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Demir:

"Takımımız ligde kalmayı matematiksel olarak henüz garantileyemedi. Kalan haftalarda 1 puan alırsak ligde kalacağız"

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Demir:

TOKAT (AA) - Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, "Takımımız ligde kalmayı matematiksel olarak henüz garantileyemedi. Kalan haftalarda 1 puan alırsak ligde kalacağız" dedi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yarın deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Takımımız maça hafta boyunca sıkı bir biçimde hazırlandı. Antrenmanlarda futbolcularımızın istekli olması bizleri mutlu etti" diye konuştu.

Takımın Turgutlu'ya gittiğini belirten Demir, "Takımımız bugün yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak" dedi.

Grupta geçen hafta Pendikspor'u iç sahada 2-1 mağlup ettiklerini anımsatan Demir, "Takımımız 3 maç sonra galip geldi. Aldığımız 3 puan bizi rahatlattı. Takımımız ligde kalmayı matematiksel olarak henüz garantileyemedi. Kalan haftalarda 1 puan alırsak ligde kalacağız. Turgutluspor maçını kazanmak istiyoruz, inşallah kazanırız" şeklinde konuştu.

Demir, "Zor bir maç olacak. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bunun bilincinde" ifadesini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber